Utställning!

Utställning!

with Inga kommentarer

Mitt frilansande liv fylls förutom mönsterformgivning, illustrationer, posters och webb, av oljemåleri! Och i höst blir det utställning i samband med Konstrundan Östra Göteborg. Jag kommer finnas i en fantastisk lokal vid Kviberg, på Lilla Regementsvägen 33 tillsammans med några andra utställare. För att se vad jag målar, gå gärna in och titta på mitt instagramkonto, där lägger jag ut mycket av det. Jag kommer också ha med mig en del digitala prints till försäljning på utställningen, de finns också att se på instagram eller i min webb-butik.

19-21 oktober, och det är 20-21 okt som min utsällning är öppen på adressen jag nämnt ovan, kl 11-17.

Varmt välkomna!

Om du vill läsa mer om Konstrundan så kan du läsa här, och om du vill anmäla dig till eventet på Facebook, så kika in här!

 

Terése Arvidsson Oljemåleri   Terése Arvidsson Oljemåleri   Terése Arvidsson Oljemåleri   Terése Arvidsson Oljemåleri